IAT stopt - Integraal Ambulant Team (IAT)
15880
post-template-default,single,single-post,postid-15880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

IAT stopt

12 Aug IAT stopt

Geachte verwijzers of belanghebbenden,

Mogelijk zijn jullie reeds geïnformeerd dat het IAT team in zijn huidige vorm zal stoppen. Er worden geen nieuwe gezinnen meer aangenomen, wel kunnen gezinnen apart bij de moederorganisaties worden aangemeld.  Voor gezinnen die op de wachtlijst staan wordt een passend advies gegeven waar verdere vervolgzorg ingezet zou kunnen worden.

Het IAT team wordt  uiterlijk op 31 december 2020 ontbonden. De gezinnen die reeds in zorg zijn zullen uiterlijk tot 31 december 2020 geholpen worden door het team IAT. Als er na deze datum nog gezinnen in zorg zijn bij het IAT zal deze zorg voortgezet worden vanuit de moederorganisaties Jeugdformaat, Ipse de Bruggen en GGZ Delfland.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Zijn er vragen dan kunnen jullie contact opnemen met Emily Janssen, bereikbaar op 06 13935578.